Rådgivning

StreamServe og Exstream eksperter

Med rådgivning fra en ekstern IT-partner får I et par friske, objektive øjne til at kigge på jeres virksomheds IT-setup. når det glæder Output management.

En rådgiver udefra, kan hurtigt se, hvor i virksomheden det halter. Og hvor det bedst betaler sig at optimere og sætte ind. Det sikrer jer et større overblik og giver de bedste forudsætninger for at træffe IT-beslutninger, der øger effektiviteten i virksomheden.

Hos Imit ApS kan vi hjælpe jer med at få optimeret jeres løsninger omkring dit output management systemer.

Om I operere på jeres egne servere eller i Skyen er underordnet, vi har erfaringer i begge dele og har flere mulighede referencer at trække på.

Skulle I have OpenText™ Streamserve eller Opentext™ Exstream, også kaldet OpenText StreamServe now OpenText Communications Center Enterprise (CCE) har vi mange års erfaring indenfor disse produkter.

Vi kan også rådgive omkring arkivering af alle forretningens kritiske dokumenter og samtidig give nem og hurtig adgang til dem, så det også er en omkostningsbesparende løsning, med blandt andet mere effektive forretningsgange og kortere adgangdstid til de ansatte og jeres kunder.

Hos imit Aps har vi certificerede OpenText™ konsulenter og er
OpenText™ Silver Partner